Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2017 12:01 - Гледахте ли вече това видео?
Автор: beu Категория: Други   
Прочетен: 939 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 05.02.2017 16:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Гледахте ли вече това видео? Стигнахте ли до истинската същност. Кои сме всъщност ние? От какво бягаме? Много стойностни въпроси, които трябва да стигнат до самите нас. Не си ли отговорим на тях, как ще открием пътя към своето щастие!
Душата, както казва гласът зад думите, е божествена частица. Тя е чиста, красива, най-важната частица от нас, тя е самата ни същност, това, което сме в действителност. 
Но как да я видим? Как да стигнем до нея? Може би единствения път е, когато сме истински, когато чуем какво ни шепне сърцето. Но ние не го правим.. Както ни казват в това видео, ние живеем в илюзия и сами бягаме от онова, което е най-стойностно за нас, бягаме и не го виждаме.. Всеки от нас е затрупан от своето ежедневие и тази постоянна рутина, която ни засипва всеки ден, всеки миг, тя ни отдалечава от самите нас, от смисъла на нашия живот., тогава губим своята посока. 
В този забързан ритъм, ние не можем да чуем душата си. Чуваме всичко, чуваме всички, но не и нея, не и най-важното и безценно за нас. Просто забравяме да бъдем искрени, но преди всичко със себе си. Колко пъти сме вниквали в себе си, колко пъти сме заставали честни пред себе си, колко пъти сме се опитвали да чуем собствения си глас! Колко?! 
Защо бягаме? Защо бягаме от смисъла на собствения си живот? А колко е простичко всъщност, колко е простичко...
А отговорът е толкова близо.. Да даваме, да раздаваме себе си докрай, да даваме всичко от себе си и само когато дадем най-чистото, най-красивото от себе си, само тогава животът ще ни даде това, което най-силно, най-съкровено искаме. 
Да вникнем в себе си, дълбоко в нас самите. Да видим себе си отстрани. Но не да извръщаме глава от това, което сме видяли, а да го обикнем, да обикнем себе си. Ние имаме силни и слаби страни, но те ни изграждат като хора. Само обичайки себе си, можем да бъдем полезни най-вече за самите нас. Да приемеш себе си, да се обикнеш, да простиш първо на себе си, само тогава можеш да дадеш всичко, да откриеш собствения си път напред..





Гласувай:
2


Вълнообразно


Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: beu
Категория: Други
Прочетен: 8851
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031